Ανθούλα - Χαλκιδική

 Έχω αναφερθεί επιγραμματικά στο εστιατόριο της Ανθούλας στην Κρυοπηγή σε άλλες αναρτήσεις .Σήμερα θα μιλήσω πιο αναλυτικά για το γαστρονομικό στολίδι του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής . Το εν λόγω εστιατόριο το επισκεφτομαι εδώ και 10 χρόνια .

Το επισκέφτηκα δυο-τρεις φορές και φέτος και πάντα μου αφήνει αυτή τη γεύση του υπέροχου , του προσεγμένου , του ταπεινού αλλά με μεγαλοπρέπεια , εστιατόριο που παίζει το παιχνίδι των γεύσεων με τον καλύτερο τρόπο . 


Βρίσκεται στην παλιά γραφική πλατεία της Κρυοπηγής . Το περιβάλλον παραδοσιακό . Η εξυπηρέτηση και το σέρβις άψογα .

Φαγητό μαγειρεμένο από αγνές πρώτες ύλες . Κιμαδοπιτα , ξινομυζήθρα με ρόδι , κατσικάκι κασανδρινο , χιουνκαρ μπεγιεντι , λουκάνικο ντόπιο  και το must παπαρδελες με τρούφα μανιτάρια , τέλος επιδόρπιο πορτοκαλόπιτα όλα τα λεφτά ..






Δικαίως οι βραβεύσεις , δικαίως τα χρυσά σκούφια ....και ένα μικρό tip από μένα ...όταν πας στην Ανθούλα πηγαίνεις για μαγειρεμένο φαγητό (φυσικά και υπάρχουν της ώρας και πολύ όμορφα ) αλλά σαν το μαγειρεμένο της δεν έχει ...

Ανθούλα ένα μπράβο ...από ένα ταπεινό γαστρονομικό θαυμαστή σου ....

Διεύθυνσηold square, Κρυοπηγή 630 77          Τηλέφωνο2374 053001






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις