ΧΑΡΟΥΠΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τα πιατα με εξαισιες δημιουργικες πινελιες ,βραστα χορτα πιπερια φουντουκια κουκουναρι , ντολμαδακια με αλμυρο παγωτο γιαουρτιου ,ξηρο ανθοτυρο , χοχλιοι , αμανιτες ( μανιταρια ) τηγανισμενοι ,σταμναγκαθι με μυζηθρα ,ασκορδολακοι (βολβοι) γαμοπιλαφο με αρνι , κουνελι τηγανητο κ.α . Για το τελος να αναφερω το καλωσορισμα με ρακη ,ελιες, ντοματινια και το επιδορπιο ξεροτηγανο χαρουπιου με παγωτο
Οταν η παραδοση παντρευεται την δημιουργεια τοτε βρισκεσαι στο ΧΑΡΟΥΠΙ
σοι με ξερουν, γνωριζουν την αγαπη μου για την Κρητικη κουζινα και την μανια μου να δοκιμαζω κρητικα προιοντα ( ε ειναι και η καταγωγη μου ...τι να κανω ) πραγματικα το ΧΑΡΟΥΠΙ παραπεμπει στην αυθεντικη Κρητη . Ο βραβευμενος σεφ Μανωλης Παπουτσακης τα καταφερε τελεια . ....Καλα επραξες Μανωλιο που εγκατελειψες την Φιλολογια και την Φιλοσοφια και ασχοληθηκες με την μαγειρικη ( οπως θα λεγαμε στην Κρητη )
η πρεοεδρος της Δημοκρατιας κ. Κατερινα Σακελλαροπουλου στο Χαρουπι με τον σεφ
Διεύθυνση: Δόξης 4, Θεσσαλονίκη 546 25 Τηλέφωνο: 698 852 6262










Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου