BASEGRILL - ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
Σημερα θα ασχοληθουμε με το Basegrill ( απο τα εστιατορια που αγαπαει και επισκεφτεται ο γυιος μου Τασος ) . Ειναι ο ναος του κρεατος στην Δυτικη Αθηνα εκει στο Μπουρναζι . Οι διδυμοι αδερφοι Σπυρος και Βαγγελης Λιακος και ο μικροτερος Γιαννης που δηλωνουν οτι "το μοναδικο θαλασσινο που υπαρχει στο καταστημα ειναι το αλατι" εχουν διδακτορικο στην επιλογη και στην παρασκευη του κρεατος ( συνεργαζομενοι με φαρμες που εχουν κρεατα πολυ υψηλου επιπεδου ) . Ο χωρος ειναι ομορφος ( χωρις να ειναι υπερπαραγωγη ) . Αλλωστε ο λογος της επισκεψης στο Basegrill ειναι η γευση . Τιποτε αλλο ...
Τα πιατα που επιβαλλεται να παραγγειλεις ειναι Φωλια πατατας με αυγα ( μαγικο ) βοδινο ταρταρ με αυγοταραχο , συκωτακι ( ονειρο ) πικανια ( ισως η καλυτερη του λεκανοπεδιου ) . Επισης υπαρχουν τηγανοψωμο , λουκανικα , κοντρα , T-bone , φιλετα κ.α
Το εστιατοριο εχει ενα σημαντικο στοιχειο " το χαρισμα της εξελιξης στο χρονο " ( Η φραση ειναι δανεισμενη απο τον δημιουργο και διευθυντη του FNL τον γιγαντα Πανο Δεληγιαννη )
Για το τελος αφησα μια αποκαλυψη . Ψηνω κρεατα εδω και 20 χρονια , χρησιμοποιησα διαφορους τροπους και διαφορες τεχνικες . Η τεχνικη και ο τροπος που ψηνω τα τελευταια 2 χρονια ειναι του Basegrill . Για το αποτελεσμα ρωτηστε τους οικειους και τους φιλους μου .....
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου