Αποκτήματα - Εύοσμος

 Πρώτες ύλες... Βασικό στοιχείο στην επιτυχία ενός τέλειου πιάτο. Όταν μιλάμε για κρέας.... μιλάμε για τον κρεοπωλη. Αυτός που μου έμαθε να ξεχωρίζω το καλό κρέας, να καταλαβαίνω την γεύση του, ποιο κομμάτι πρέπει να ψηθεί και με τι τρόπο είναι ο φίλος μου ο Νίκος. Έχει ένα κρεοπωλείο που ακούς κλασική μουσική. Η καθαριότητα είναι νόμος πιο σκληρός και από στρατιωτικό.... Το μοσχάρι δεν μπαίνει στο κρεοπωλείο αν δεν το δει live.... Μεράκι η μάλλον πάθος μ αυτό που κάνει. Τα κρέατα του Νίκου ταξιδεύουν στο Λονδίνο. Έχουν πάει στην χώρα των Βάσκων. Στην Αθήνα σχεδόν κάθε βδομάδα (από πελάτες όχι από τον ίδιο) 

ΔιεύθυνσηΣμύρνης και 25ης Μαρτίου, Εύοσμος 562 24     Τηλέφωνο231 075 7705










                                      αυτο δεν ειναι γλυκο ειναι κρεατικο με κρεμα τυριου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις